Medlemsaftener:

Der er medlemsaftener flere gange om ugen - mere information om åbningstider m.m. finder du i kalenderen.

Arrangementer:

SMil Aalborg gennemfører en hel byge af aktiviteter i løbet af året. Her kan bl.a. nævnes:

Hyggekrogen for Q’er …
En aften for kvinder i smil, hvor vi kan snakke på kryds og tværs, uden mænd.
Gruppen er for alle, både Dominaer og tøser, eller hvad man nu er til.
Man fornemmer tit der er ting der ikke bliver sagt/spurgt om, fordi det ikke vedkommer mændene. Så lad os mødes og hygge snakke, udveksle erfaringer og give hinanden gode råd og vejledning. Aften er også åben for evt. afprøvning af redskaber, og andre ting hvis det skulle komme på bane.

Gæsteaften
Gæsteaften. Du har mulighed for at vise lokalerne frem for en ven eller veninde (eller vise vennen/veninden frem?).

Regler for gæsteaften:
Hvert medlem må medbringe to gæster. Du har som medlem ansvaret for dine gæster; det vil sige, du skal informere dem om vores regler for diskretion, stopord og barmandens funktion. Gæsterne forlader lokalerne før eller samtidigt med det medlem som de kom med.
Prisen for dagsmedlemsskab for den besøgende er 50 kr. som betales i baren.

Læddergruppe/DIY
Her vil blive mulighed for at prøve kræfter med læderarbejde og andet håndarbejde. Hvem drømmer om at lave en ny snor til kæresten eller udforme lige præcist det halsbånd som passer perfekt om din hals? Man medbringer selv materialer og det bliver ikke bedre end man selv kan lave det, men her er mulighed for at mødes med ligesindede og lære af hinanden. Så pak dit grej sammen og lad os se om vi ikke kan få lavet en masse kinky shit.

Peer Rope Aalborg
Peer Rope Aalborg er en åben interessegruppe, hvor alle kan deltage. I Peer Rope Aalborg fokuseres mest på japansk reb-bondage også kaldt shibari eller kinbaku, men er ikke låst til én stilart eller skole (ryu). Til hvert arrangement vil der blive etableret et begynderhold og et eller flere hold for øvede.
Det er ikke nødvendigt at komme sammen med en rebpartner. Hvad enten du er rigger eller bunny, vil du kunne få noget ud af det - også selvom du kommer alene. I øvrigt tilstræber vi altid at sætte dem sammen, som måtte mangle en makker, såfremt man har lyst til dette. Efterfølgende er der mulighed for at blive ”hængende” til fælles spisning og medlemsaften i SMil Aalborg.
Tilmelding: Som medlem af SMil behøver du ikke tilmelde dig men kan blot møde op på dagen. Ikke medlemmer skal tilmelde sig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Medlemmer af SMil deltager gratis mens det for øvrige koster 100 kr. Se også www.peerrope.dk/

Dominagruppe
Denne gruppe er for kvinder der nyder at være Top, Domina eller hvad man nu ønsker at kalde det :)
Vi mødes hver anden måned, og vil nyde godt af hinandens erfaringer, og kan snakke om lyster og fantasier, uden nogen bund/slave lytter med.
Der vil være mulighed for temaaftener, hvor vi kunne invitere slaver til at servicere os, eller som prøve-numser til ”træning”. På sigt hvis der er stemning for det, kunne vi overveje upper floor arrangementer.

The Dark Side Club
The Dark Side Club er en aften med fokus på musik leveret af DJ´s, dans, leg og hygge. Der vil f.eks. blive spillet EBM, Darkwave, Newwave, Synthpop, "sort" elektronisk musik, samt techno, house, og trance. Det bliver en aften hvor man kan dykke ned i røg og farvede lys, lege på dansegulvet eller i de tilstødende lokaler. Rummene kan denne dag ikke lukkes med kæde og der opfordres til leg for åbne døre.

Fræk fredag
En aften med fokus kun på leg.
Reglerne er enkle: For at deltage skal du have en aftale med en eller flere legepartnere om leg den pågældende aften. Tilmeld jer som par (trekant, firkant..). I ankommer samtidigt og forlader arrangementet samtidigt (med mindre I forinden indgår i andre lege-konstellationer). Påklædning skal først og fremmest være sexet og understøtte legen. Rummene kan denne dag ikke lukkes med kæde og der opfordres til leg for åbne døre. Aftenen er kun for tilmeldte, og kun for SMil-medlemmer. Der vil være max. deltagerantal for at give plads til leg.

 

Praktiske aktiviteter

Alle aktiviteterne gennemføres på medlemmernes initiativ og ved frivillig arbejdskraft.

SMil Aalborg opfordrer alle medlemmer til at byde ind med aktiviteter. SMil Aalborg understøtter alle initiativer, der ligger indenfor foreningens interesseområde, når blot der foreligger en gennemtænkt plan for aktiviteten. Mangler der en aktivitet, så er det fordi, DU ikke har taget initiativet til den.

SMil Aalborg drives af frivilligt arbejde igennem en række arbejdsgrupper. SMil Aalborg forsøger at drive foreningen med så flad og demokratisk organisations struktur som muligt. Arbejdsgrupperne er:

Bestyrelsen
Bargruppen
Rengøringsgruppen
Introgruppen
Handymangruppen