Bor du i vores område og er interesseret i at blive medlem af SMil, så kontakt os endelig.

Er du interesseret i et medlemsskab i SMil Aalborg, vil du blive inviteret til at deltage i en introaften. Her vil et par af foreningens medlemmer fortælle om vores aktiviteter, og de muligheder der følger med et medlemsskab af SMil Aalborg. Samtidig vil du blive introduceret for reglerne for et medlemsskab - bl.a. lægger vi stor vægt på anonymitet og tavshedspligt i forbindelse med medlemsskabet af SMil.

Introaftenen er desuden en mulighed for at se SMil Aalborg nærmere an - og der er således ingen forpligtigelse til efterfølgende at melde sig ind i foreningen :-)

Introaftenen holdes som udgangspunkt den tredje onsdag hver måned fra kl. 18.30-20, dog kun efter forudgående aftale. Herefter har man mulighed for at blive hængende til kl. 22 for at møde nogle af SMils medlemmer, og melder man sig ind må man selvfølgelig gerne blive hele aftenen. Om onsdagen er dresscoden afslappet, men tænk over det, inden du kommer. Stemningen løftes, når alle har gjort noget ud af deres påklædning.

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du overvejer at deltage i en introaften. Adresse og tidspunkt oplyses ved tilmelding.