Er du interesseret i at blive medlem af SMil, så kontakt os endelig.

Er du interesseret i et medlemsskab i SMil Aalborg så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. herefter vil du blive inviteret til at deltage i en introaften.
Her vil et par af foreningens medlemmer fortælle om foreningens aktiviteter, og de muligheder der følger med et medlemsskab af SMil Aalborg. Her vil du også blive introduceret for de regler der følger med et medlemsskab - bl.a. lægger vi stor vægt på anonymitet og tavshedspligt i SMil.

Introaftenen er desuden en mulighed for at se nærmere på SMil Aalborgs lokaler uden forpligtigelse - der er således ingen krav om efterfølgende at melde sig ind i foreningen 😊

Introaftenen holdes som udgangspunkt den tredje onsdag hver måned fra kl. 18.30-20, dog kun efter forudgående aftale. Efter Intro har man mulighed for at blive hængende til kl. 22 for at møde nogle af SMils medlemmer, og melder man sig ind må man selvfølgelig blive hele aftenen.

Stemningen løftes, når alle har gjort noget ud af deres påklædning. Vælg gerne det pæneste eller det mest kinky du har. Dog er dresscoden om onsdagen lidt mere afslappet, så det behøver ikke være fuld galla med butterfly eller slips, men gerne skjorte, ny pæn t-shirt, pæne bukser, en pæn kjole. lækkert lingeri eller lign.

Vi vil gerne holde det pænt og rent i lokalerne, så hav gerne et par skiftesko med hvis du ikke ønsker at sidde i strømpesokker eller bare tæer. 

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ønsker at deltage i en intro. 
Adresse og tidspunkt oplyses ved tilmelding.