Medlemsaftenerne er foreningens omdreingspunkt og det er forbeholdt medlemmerne af foreningen. Der vil altid være nogle værter som har ansvaret for at åbne lokalerne og gøre dem hyggelige, sådan at lokalerne er klar til både leg og socialt samvær. SMIL er en forening hvor der er et seksuelt frirum både til leg men også samtaler og vidensdeling. Den seksuelle leg og forskellige udfoldelser af BDSM er i fokus. Der er dog på ingen måde "legetvang" og den enkeltes grænser skal ubetinget overholdes.

Vi ønsker at du tænker over hvad man tager på til en medlemsaften, sådan at det inspirerer til leg, lyst og liderlighed. 

Der er fast medlemsaften om fredagen fra kl. 20.00, samt de to første onsdage i hver månede fra kl. 17.00. Den sidste fredag i hver måned er gæsteaften, hvor du som ikke medlem har mulighed for at deltage ved at kontakte introgruppen. Du kan se alle foreningens aktiviteter på SMIL Fyns hjemmeside

Introgruppens mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Smilfyn kalender: http://smilfyn.dk/kalender/

SMIL Fyns hjemmeside: http://www.smilfyn.dk

Medlemsskab af SMIL Fyn: http://smilfyn.dk/medlemsskab/