Lørdag den 18. maj 2019 fejrer SMil 40 års jubilæumsfest

I forbindelse med SMil Århus' 30 års jubilæum bragte Jyllands Posten en artikel og TV2 Østjylland to forskellige indslag:

http://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE6596253/vanilje…

http://www.tv2oj.dk/artikel/205750:Aarhus--Se--30-a…

http://www.tv2oj.dk/arkiv/2014/03/29?video_id=45755…

D. 21. august deltog SMil København for 2. gang i Copenhagen Pride – det store optog der hylder homoseksuelles rettigheder og seksuelt frisind generelt. Med sin mennesketrukne sulky blev SMil ikke alene positivt bemærket i marchen men også bagefter, hvor SMil København vandt titlen som årets bedste gående gruppe. Præmien modtog holdet på Rådhuspladsens kæmpe scene foran titusindvis af jublende mennesker.

En undersøgelse gennemført af psykolog Andreas Wismeijer ved Nyenrode Business University i Holland viser, at folk der dyrker BDSM er mindre neurotisk, mere åben, mere bevidste om og følsom over for afvisning, mere sikre i deres relationer og har bedre velbefindende.

Læs Andreas Wismeijers artikel
Læs om undersøgelsen i The Huffington Post
Læs om undersøgelsen i Ekstra Bladet

Sexministeriet der er en serie på DR HD har været på besøg hos SISC. Episoden kan ses på nettet cirka 15 minutter inde i programmet:

http://www.dr.dk/mama/tv/sexministeriet#/22001

Angående den sag som for tiden (efteråret 2009) verserer i medierne omkring et person-galleri der er varetægtsfængslet for børneporno og omgang med mindreårige m.m. udtaler Landsforeningen SMil:

Fem diagnoser fjernet fra den finske udgave af WHOs liste over sygdomme: Transvestisme, fetichisme, fetichistisk transvestisme, sadomasochisme samt multiple forstyrrelser i seksuelle objektvalg

Efter toethalvt års forberedelse blev Landsforeningen SMil’s 30 års fødselsdag endelig en realitet d. 16. maj og sikke en fest. Målet var at lave årtiets største og bedste BDSM-fest, og det lykkes til fulde. Lidt over 400 mennesker valgte at fejre vores dejlige forenings fødselsdag.